Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Un An de BloG

Posted on

photos by Alexandra Burtic

Iată-mă deja cu un picior în 2018 făcând un summary a ceea ce am pe lângă omul de lângă mine: am un copil care împlinește în aprilie 2 ani și un blog care acum în ianuarie face 1 an. Yeey! E clar: un fel de grădiniță la mine acasă. Și totuși vorbim aici de două mari ”proiecte”: unul de suflet și unul stârns legat de imaginația mea, care mi-au schimbat total viața și direcția. Simt că mă aflu într-un carousel care mă plimbă întregul an printr-o lume pe care trebuie să mi-o colorez singură.

Am început blogul anul trecut mai mult ca pe un loc unde să scriu despre ceea ce îmi place, să îmi transpun ideile într-o forma vizuală, cumva palpabil, și nu mă gândeam că fiindu-mi propria stăpână , voi pune atât de multă presiune pe mine și voi încerca cumva să mă provoc continuu.  Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an, că voi avea din primele luni mai multe colaborări, că voi apărea într-o revistă online, că voi face poze în Budapesta sau că Santorini va fi un mai mult decât o destinație turistică, că imi vor scrie fetele pe care eu le-am admirat, as fi intrebat daca nu ma confunda cu altcineva, dar iată-mă aici, după un an plin de muncă, încă la început, cu un blog copil și un copil adevărat gândindu-mă inevitabil:   Ce să fac mai departe ?  Care e direcția?  Ce urmează?

Cât despre pozele de mai jos, confirm că am sărbătorit primul an de blog în parc, cu baloane și tort. Clasic, precum o zi de sărbătoare pentru un copilaș. Am ales gogoși și un sweater albastru pufos împreună cu o fustă din denim și multe baloane, pentru că voiam să fie ceva natural și să mă bucur de o oră de relaxare. Din categoria cizmelor favorite fac parte și aceste minunății de la Musette pe care le-am purtat deja fără oprire. Îmi plac în primul rând pentru că îmi vin mulate pe picioare, și au platformă astfel că, oferă un plus de câțiva cm în înălțime, și în același timp sunt comfortabile. Vin peste genunchi, lucru care îmi place foarte mult în combinația cu o fustă scurtă sau cu o pereche de pantaloni scurți. Nu puteam să nu le aduc la petrecerea aniversară a blogului. Așa că, am aruncat in viteză o pălărie neagră și un fular colorat de la zara pentru a fi gata de party.

Ps  Fularul a primit o altă întrebuințare, dar sunt convinsă că și voi a-ți fi făcut la fel.

Stau pe mal lângă apă si hrănesc rațele din lac cu dulciurile mele, în timp ce mă gândesc: Oare ce va urma? Unde mă va duce imaginația anul acesta? Nici eu nu știu ce mă așteaptă , și cred că acesta e farmecul blogging-ului.

 

Happy Birthday to my Blog!

&

#saychesse

 

Love,

Alle


special thanks:

ballonevents.ro

wearing:

musette boots

h&m skirt

h&m sweater

zara hat

No Comments Yet.

What do you think?