Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Boyfriend Hoodie in my Casual Outfit

Posted on

Este oficial prima săptămână de iarnă din anul acesta și gândul îmi stă numai la sărbători, cadouri și zăpada de la munte. Nu sunt o împătimită a sporturilor de iarnă, dar nu pot nici să declar că nu știu să schiez sau să folosesc patinele pe gheatā. Pentru că anul trecut Ezra era mic, am ratat vacanța de la munte, dar sper să compenseze anul acesta. Rămâne doar să ne rugăm să avem parte de o iarna frumoasă, plină de zăpadă pufoasă, perfectă pentru a ne satisface micile plăceri.

O pereche de cizme peste genunchi împreună cu un tricou alb din bumbac, o bluză supradimensionată cu glugă și o jachetă biker din blană neagră sunt piesele pe care le iau într-o zi obișnuită de iarnă. Atunci când e zăpadă, obișnuiesc să înlocuiesc cizmele cu toc cu o pereche de bocanci și șosete din lână, pentru un plus de comfort. Sezonul acesta, cea mai recentă tendință dinspre podium pe străzi este cea pe care, fără îndoială, o cunoașteți deja: hoody-ul. Fie că e dintr-o colecție nouă destinată femeilor fie că e luat de la raionul de barbați, hoodie-ul e unul din cele mai practice alegeri mai ales atunci când pur și simplu ai o zi obișnuită. Desigur, putem fi mulțumitori brandului Vetements care a reintrodus acest trend devenind un fel de must-have al sezonului.

Se spune că exemplul personal e cel mai bun, așa că am ales și eu un hoodie roșu supradomensionat pregătit pentru toate zilele de iarnă care vor urma să vină.

These winter days I feel like my hoodies says “wear me now, wear me now.”


Photo credits: Dan  Peret, Amazing Visuals

wearing:

h&m red hoodie

h&m black fur jacket

asos over the knee boots

zara gloves

 

No Comments Yet.

What do you think?