Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

The Baby Party: Tips&Tricks

Hello World!

Ieri am ales sa scriu cateva tipsuri pentru cele care inca nu a-ti organizat o zi de nastere pentru bebei, iar daca a-ti facut asta, atunci cu siguranta puteti veni cu un supliment de sfaturi pentru lista noastra deschisa. Tipusurile de aici, vin desigur, pentru situatia in care e o zi de nastere organizata de voi, si nu de catre un club pentru copii unde toate vin gata pregatite.

Tips & Tricks

1.Seteaza-ti un buget pentru petrecere.

2.Intocmeste o lista cu invitati.

– de la care ar fi bine sa nu te abati. Faptul ca stii numarul exact al invitatilor te va ajuta sa ii asezi si vei sti concret de cate persoane va fi tortul sau cate meniuri cu mancare trebuie sa pui la dispozitie. Poti sa le faci o invitatie in format electronic si sa o trimiti prin Facebook. E util, rapid, gratis si o creezi cum doresti tu.

3.Vorbeste din timp pentru locatie si verifica disponibilitatea pentru o alta data posibila.

Ezra a facut rozeola de ziua lui si a fost destul de greu sa gasim in aceeasi locatie o noua data in care sa fie disponibila toata lumea.

4.Pregateste outfiturile voastre cu minim o saptamana inainte de petrecere.

Pentru ca lucrurile sa nu se aglomereze in ziua cu pricina. Daca te gandesti sa iti comanzi ceva, sau mai mult sa iti faci la croitor, atunci ar fi bine (pentru linistea ta) cu o luna inainte sa faci comanda.

5.Pregateste cu o zi inainte toate jucariile pe care urmeaza sa le duci la petrecere.

6.Pune-ti 2 ore de abatere in programul tau inainte sa inceapa petrecerea.

Daca acestea sunt prea mult, nu e nici o problema, putina relaxare inainte de “nebunia” ce urmeaza nu strica. Dar, ce vorbesc eu>? Daca esti cu copilul, acele 2 ore desi sunt libere sunt inexistente:)))

7.Alege un interval orar potrivit si informeaza-i si pe invitati cu privire la el.

Daca copii sunt foarte micuti (sub 2/3 ani ) se recomanda o petrecere de maxim 3 ore, deoarece ei obosesc repede, manaca des, si dorm mai mult ziua si adorm mai repede seara.

8.Pregateste un rucsac de baza cu lucrusoarele copilului pentru a le avea la tine.

Haine de schimb (cred ca si copii mai mari se pateaza sau murdaresc cu ceva la un moment dat), bavetici, sticla lui cu apa, lapte, pampersi, o jacheta daca e cazul, umbrela, pantofi de schimb etc.

8.Fa-ti din timp programare la salon ca sa nu fii pe fuga si sa te poti bucura de ziua respectiva.

9.Alege un fotograf care sa va faca pozele si care sa si filmeze momentele cele mai importante ale serii.

E placut pentru toti cei din familie sa stea relaxati, nu sa “alerge” dupa poze, baterie, incarcatoare sau mai stiu eu ce. Mai mult, fotograful va prinde acele momente dulci cu sarbatoritul/a care nu ar trebui ratate.

10.Alege o tema pentru petrecere.

Va fi mai usor cromatic pentru toate lucrurile care trebuiesc cumparate ( inclusiv pentru prajituri si tort) iar copii se vor bucura, in special sarbatorirul/a daca personajul lui/ei favorit se regaseste in tema aleasa.

Tot la capitolul poze :Pregateste un” colt” pentru poze. Ar fi foarte dragut un loc personalizat, mai ales daca aveti o petrecere tematica. Ar fi de folos sa fiti mai repede la petrecere pentru cateva poze de familie cu decorul si cu tortul.

11.Alege un meniu usor  si comanda un tort pe placul celor mici.

Nu cred ca exista o bucurie mai mare pentru cei mici la o aniversare precum venirea tortului. Se vede pe fata lor. Fa-le pe plac si alege ce le place lor atat vizual cat si ca gust.

12.Alege un tort in miniatura (de exemplu o briosa imensa ) pentru sarbatorit/a in care sa isi poata baga manutele.

13.Daca nu ai un animator pentru cei mici, ia-ti.

Daca totusi acesta lipseste, printeaza inainte cu cateva zile cateva jocuri de pe internet pe care puteti realiza cu copiii. Poti ruga un membru al familiei sa fie responsabil de jocurile cu cei mici. Sunt momente in care cei mici se plictisesc, motiv pentru care, o provocare a vreunui joc ii poate readuce in atmosfera zilei.

14.Alege o locatie potrivita ca dimensiuni in raport cu numarul vostru de invitati.

Un loc care se poate imparti astfel incat, cei mici sa aibe suficient loc de joaca si in acelasi timp sa existe si o parte separata destinata adultilor prezenti, in care sa se poata bucura si ei de putin timp “off childrens”.

Daca vremea permite optati pentru o locatie cu un spatiu in aer liber pentru copii.

15.Un Must: Confetii , artificii, baloane.

16.Creaza o” capsula a timpului”.

Pregateste biletele, pixuri si o cutie pentru invitati, unde acestia sa ii lasa sarbatoritului un mesaj simpatic pentru viitor. E dragut de recitit peste ani, mai ales de catre cel mic.

17.Enjoy the moment!

Bucurati-va de minunea voastra.

 

Mai jos, am pus cateva din pozele de la aniversarea lui Ezra, avand in vedere ca ne-am simtit minunat de la mic la mare.

Enjoy!

baby photo backdrops baby photo backdrops

 Special thanks,

Tica Film


Follow me on Facebook:

alexandra galea blog

Follow me on Instagram:

alexandra_galea

No Comments Yet.

What do you think?