Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Spring Shoes Trends

Posted on

photos by Alexandra Burtic

De vreme ce au urcat și gradele în termometru, orașul parcă a reînviat prin locuitorii lui. Parcurile sunt pline, copacii au înflorit la maxim, tot mai multe zambete pe stradă iar Piața Unirii arată superb. Dacă nu a-ți ajuns de mult prin Oadea, trebuie să stiți că orașul e în plină ascensiune din toate punctele de vedere, cu atâta mai mult în zona centrală si neaparat aveți de făcut măcar o vizită scurtă în orașul de pe Criș.

Vă mărturisesc că am așteptat mai mult ca oricând după coletul comandat de la Mango pentru a putea purta pantofii care îmi plac cel mai mult sezonul acesta. Culoarea, forma și înălțimea tocului, dar și modul in care se potrivesc atat de ușor cu o pereche de pantaloni din denim, o rochie clasică sau cu o fusta mini m-au determinat să îi port în toate combinațiile posibile. Sunt atât de feminini ! Chiar mă gândeam că, recent, mi-am achiziționat mai multe perechi de pantofi și în ultimele sesiuni de poze am repetat aceeași pantofi. Până și mama m-a întrebat zilele trecute: ”Tu nu mai porți alți pantofi?La petrecere ai fost cu ei, duminică te-am văzut cu ei, astăzi ești cu ei in picioare…” Este pentru că, pur și simplu nu mă pot despărți de ei, și mi-am format o obsesie pentru ei. Oare să fie la fel și în celelalte obsesii pe care le avem? Ne atașăm foarte mult de ele, într-un timp scurt, pentru ca mai târziu, să uităm de ele atunci când ajungem să generăm o nouă pasiune?

Până găsesc eu un răspuns, vă propun să îmi povestiți despre produsele voastre preferate din acest sezon. Cele pentru care a-ți făcut o obsesie desigur …

& remember

#obsessionisessentialtocreativity

Love,

Alle

 


wearing:

lila mango shoes

stradivarius high waisted jeans

asos bow jacket

asos pink sunglasses

elisabeta franchi bag

No Comments Yet.

What do you think?