Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Sacoul din Paiete: 3 Idei de Outfit pentru Party

Posted on

2 – 0 – 1 – 9  număr nou de cod pentru timp.  Dacă în fiecare început de an scriu data din calendar greșit, folosind anul precedent, la fel în fiecare final de an îmi dau seama pe la începutul lui decembrie că, timpul zboară prea repede. Dacă nu sunt nici atunci pe fază, în două luni sigur îmi amintesc odată cu ziua mea de naștere.

Știu că planurile de sărbători sunt foarte diferite pentru toată lumea, astfel am decis – gagici, să fac o postare pe blog cu 3 idei de styling pentru petrecerea de revelion , sau alte evenimente, ce conține o piesă vestimentară care ar arăta frumos pe umeraș în fiecare dressing:

sacoul din paiete

Cum se spune, sacoul e – ca bărbatul – numai bun de luat acasă. Merge bine pe la nunți, se regăsește perfect pe la aniversări, își face loc și pe la alte evenimente, ba chiar se așează peste un tricou și în acele zile în care ieși numai să cumperi pâine. Puțină extravaganță nu face victime… haha

Sacoul Bonnie în ediție limitată din noua colecție Antoanelle, a fost cea mai bună opțiune pentru mine. Mi-a plăcut în mod special croiul său, ușor mai lung, masculin și cu un rever negru fin, puțin cambrat, suficient de lejer încât să nu mă simt încorsetată, pur si simplu mi-am dorit să îl combin cu tot felul de alte piese din dressing. Am făcut mai mult de 3 variante de outfit, însă din toată nebunia pe care am făcut-o în dressing am ales:

#1 the casual look (the street style party)

pantaloni din denim + tricou cu logo + sneakersi clasici

#2 glowing girl

fusta cu volane + sandale (sau cizme peste genunchi)  + curea în talie

#3 masculine but still sexy

pantaloni cu talie înaltă + top de tip bustieră + platforme

Stiți că sunt atât de curioasă să aflu care este varianta voastră favorită, încât nu pot să nu vă întreb pentru care propunere ați opta voi pentru party?

(a mea v-o spun pe instagram)

 

Vă pup și vă împaietez maxim!


Găsiți toată colecția Antoanelle aici:

www.antoanelle.ro

No Comments Yet.

What do you think?