Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Piese Vestimentare și Accesorii Must Have Sezonul Acesta

Posted on

‏Nu știu ce fel de iarnă vom avea,  sau ce ne aduce Moșul anul acesta, însă un lucru e clar: sunt câteva piese, culori și texturi de care m-am îndrăgostit sezonul acesta și cert, este o dragoste mare.

#1 culoarea 

If you don’t drink whiskey than you should wear his color. Haha… Whiskey brown sau maroul cogniac pe care îl tot întâlnim la tot pasul prin magazine sau online, este culoarea mea favorită din acest sezon de toamnă/iarnă. Pur și simplu îmi place și îmi dă o stare de bine când port această culoarea caldă. Echilibrează cromatic un outfit și se potrivește perfect în peisajul de afară.  Iar o pereche de pantaloni din piele în această nuantă fac tot deliciul sezonului. #yumm

#2 textura

De la an la an,puloverele devin tot mai fluffy și mai populare în combinație cu fuste, rochii sau pantaloni evazați. Anul acesta, puloverul se remarcă prin textură și compoziție în primul rând, apoi prin culoare și print, pentru ca în final, să se asigure că iese în evidență prin volume și mâneci bufante.

Minunăția aceasta de pulover cu un nivel de pufosenie crescută, l-am comandat de pe asos, după ce l-am văzut în splendoarea lui, purtat la Paris, de superba Leonie Hanne. Când a ajuns acasă, am știut că e un Must.

#3 accesorizarea

Chiar și un outfit banal de zi format dintr-un tricou alb cu jeans poate fi total schimbat, dacă alegi să porți accesoriile care ți se potrivesc. Brățara fixă placată cu aur alb de 18K, formată din decupări egale și linii geometrice, minimalistă, e alegerea ideală pentru a-mi completa outifitul. Ce poate fi mai cool decât atitudinea unei femei sigure pe ea?

De câteva luni bune, mi-am dorit un colier fin cu pandantiv având inițiala numelui meu. Întotdeauna mi-a plăcut ideea enigmatică a inițialei, mai ales atunci când cineva încearcă să îți ghicească numele după ințială și înfățișare… varianta pandantivului de la Mosselle e una atâta de voguish, încât îl am la gât de când a ajuns la mine, și se potrivește cu orice port în fiecare zi.

De o vreme încoace îmi place foarte mult asocierea bijuteriilor delicate și fine cu cele masive și cu un aspect masculin. Pur si simplu mă fac să mă simt mai feminină și mai puternică în același timp!  …și desigur mult, mult mai stylish.

Bijuteriile alese de mine fac parte din ultima colecție Mosselle,  pe care o găsiți online aici

 

Vouă, ce trenduri vi-au pus capac?

Hai spuneți-mi și mie…


port:

bratara fixa Mosselle

colier cu pandantiv Mosselle

pulover asos

pantaloni Bershka

pantofi sport zara

 

No Comments Yet.

What do you think?