Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

On Top Chalet

Posted on

Una din cele mai frumoase vile in care am stat este OnTopChalet din localitatea Bran, judetul Brasov. Daca aveti planificat o vacanta scurta la munte, sau sunteti in trecere prin centru tarii , zona Brasov, nu trebuie sa ratati o noapte in aceasta cabana minunata.

Ce trebuie sa stiti

On Top Chalet este o cabana in localitatea Bran, la cca 2km de castelul Bran. Este o vila foarte moderna cu un design simplu si minimalist perfect pentru iubitorii de spatii deschise , luminoase si calde.

Cabana are toate utilitatiile unei vile moderne, are 6 dormitoare cu pat matrimonial dintre care 4 au baie proprie iar cele 2 de la mansarda impart o baie spatioasa.

Punctul central al vilei, livingul inalt de 6 metri ofera celor cazati una din cele mai frumoase privelisti pe care le am vazut vreodata in Romania. Bucataria e utilata cu tot ceea ce aveti nevoie pentru a fi cat mai relaxati la sederea voastra la On Top Chalet. Nu trebuie sa duceti absolut nimic in afara de ceea ce doriti sa gatiti iar daca va simtiti mai conformtabil fara acest aspect trebuie sa stiti ca se fac livrari la cabana de la restaurantele din localitatea Bran.

On Top Chalet detine si un ciubar din fibra de sticla cu vibromasaj pe care va sugerez sa nu il ratati pentru ca e absolut relaxant iar privelistea din ciubar e de vis.

Cabana se inchiriaza in intregime unui singur grup, chiar daca nu sunt ocupate toate dormitoarele.|Pretul difera in functie de perioada in care se face rezervarea insa veti gasi toate detalii privind disponibilitatea si costurile pe noapte la urmatorul link:https://ontopchalet.ro

Va las cateva poze sa vedeti cat de frumos arata la On Top Chalet si pot sa va asigur ca nu veti fi dezamagiti de locatia aceasta!

No Comments Yet.

What do you think?