Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

O Săptămână Optimă cu LifeBox

Posted on

Hello foodie lovers,

La 7.50 a.m. suna alarma de pe mobil. La ora 8 fix pe ceas, mă aștepta micul dejun, prânzul și cina la ușă. Abia îmi deschideam ochii… la 8.10 minute era gata mâncarea pentru toată ziua. Cam atât de simplu, timp de o săptămână. ahaha

Lăsând la o parte gluma din descrierea mea, pentru mine, cel mai mare avantaj pe care mi l-a oferit  Lifebox după mâncarea sănătoasă, a fost timpul pe care mi l-a dat – cumva –  înapoi atunci când am primit meniul pe întreaga zi de la ei.

Cu siguranță, ați văzut pe stories dacă mă urmăriți pe instagram, că am testat meniul Optim Lifebox în varianta de 2000 calorii timp de o săptămână. Și știți cum e ;ce îți place se termină repede, și când îți e lumea mai dragă. Mi-a fost greu să aleg unul din cele patru meniuri pe care le ai la dispoziție pe site (optim, vegan, vegan&fish și sport) pentru că toate se potriveau cumva cu nevoile mele. Meniul sport îmi plăcea ca și conținut, iar cel vegan mi se părea ideal pentru acestea zile după toata nebunia cu sărbătorile. Ca să împac și capra și varza, am ales meniul Optim în ideea în care să fie o variantă potrivită  cu cât mai mulți din comunitatea care suntem în online.

Vă spun drept că nu am reușit să mănânc tot meniul destinat unei zile – voi știți că eu mai mult ciugulesc din toate, și aș mânca 10 feluri în variantă mini – dar vestea bună e că Ezra a fost încântat să mănânce și el din meniul meu de fiecare dată când l-am împărțit frățește.

 Câteva idei pe care le-am notat pe parcursul zilelor

Ce mi-ar plăcea să existe în viitor 

#1 nu poți comanda fracționat, unul sau două mese din zi, ci doar pe o zi întreagă. Am primit o mulțime de întrebări pe acest subiect și cred că un meniu de tip office, cu una/două mese, ar fi considerat un câștig pentru ambele părți.

#2 meniul pentru copii.

#2 prețurile sunt destul de mari, cel puțin pentru Oradea, deși raportul calitate preț este unul foarte bun. Vorbim de 3 mese pe zi și două gustări pentru cei 75 de lei care include pe lângă costul unui meniu pe zi și livrarea la domiciliu/birou.

#3 plata se face integral în momentul plasării comenzii, pentru întreaga comandă, fie ca vorbim de o comandă de o zi sau de o comanda e pe o săptămână ori două.

Ce mi-a plăcut

#1 partea cea mai bună a acestui concept este faptul că ești la un click distanță de ați asigura mâncarea pentru întreaga zi, mai multe zile sau chiar pe toată săptămâna. E bine venită opțiunea aceasta în acele zile aglomerate în care, nu am timp nici să respir corect, cu atât mai mult, să deschid frigiderul sau să stau câteva ore la cină, chiar dacă îmi place la nebunie, acesta din urmă.

#2 meniul este personalizat și vine în cantitatea de calorii solicitată (poți alege meniul să fie între 1000/1500/2000/2500 și 3000 calorii) potrivit nevoilor personale, meniu gândit și propus de medicul nutriționist

#3 mâncare e foarte bună la gust, este diversă în conținut,  iar în ce privește platingul, acestea e impecabil (nu poate fi comparat cu catering clasic nici ca și aspect ori conținut)

#4 au și meniu vegan printre puținele opțiuni pentru Oradea

#5 meniul este schimbat săptămânal

Folosind codul alexandra10 pe Lifebox.ro , la finalul comenzii beneficiați de 10% reducere pentru orice meniu comandat cuprins între 2-14 zile. Dacă nu ați testat încă Lifebox, poate v-am făcut poftă, iar dacă știți despre ce scriu aici, atunci sunt curioasă cum a fost lifebox-ul vostru…

… al meu a fost prompt,  gustos și de mare ajutor

Vă îmbrățișez,

Alle

 

No Comments Yet.

What do you think?