Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; dashblog_aboutmebox has a deprecated constructor in /home/alexandragalea/public_html/wp-content/themes/dashblog/includes/widgets/dashblog_aboutme.php on line 5

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; dashblog_banner_widget has a deprecated constructor in /home/alexandragalea/public_html/wp-content/themes/dashblog/includes/widgets/dashblog-banner.php on line 2

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; dashblog_Facebook_Widget has a deprecated constructor in /home/alexandragalea/public_html/wp-content/themes/dashblog/includes/widgets/dashblog-facebook-widget.php on line 2

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; dashblog_FlickrWidget has a deprecated constructor in /home/alexandragalea/public_html/wp-content/themes/dashblog/includes/widgets/dashblog-flickr-widget.php on line 2

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; dashblog_RecentNewsWidget has a deprecated constructor in /home/alexandragalea/public_html/wp-content/themes/dashblog/includes/widgets/dashblog-recent-news-widget.php on line 4

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; dashblog_SocialNetworksWidget has a deprecated constructor in /home/alexandragalea/public_html/wp-content/themes/dashblog/includes/widgets/dashblog-social-widget.php on line 3
Mâncare sănătoasă pentru copii sănătoși: LifeBox Kids – Alexandragalea.com
Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mâncare sănătoasă pentru copii sănătoși: LifeBox Kids

Posted on

Nu știu ce planuri aveți voi pentru weekend, însă noi, am rămas în oraș și ne-am planificat un program plin de activități și mișcare. Cu Erza nu se poate altfel, așa că weekendul trecut am ieșit cu skateboardul (noua atracție pentru Ezra) la plimbare în centru.

Până să ne îmbrăcăm și să ieșim din casă, Ezra nu a mai avut răbdare să mâncăm, așa că, am luat cu noi meniul Lifebox Kids pe care îl primisem de dimineață.

Să ne fi văzut la braț cu, cutiile pe skate… haha

Despre obezitatea la copii începând de la vârste fragede, se tot vorbește prin presă, și pe la Tv destul de des. Recunosc, nu sunt un profesionist și nu ascult toate informațiile, dar zilele trecute ne plimbam cu Ezra prin parc și văzusem în trecere, patru fete pe rolele cu vârste cuprinse între 10-14 ani. Din cele patru, trei erau supraponderale. Am incercat să îmi amintesc dacă atunci când eram eu în școala generală era la fel. Cred că fiecare clasă avea cam un elev mai plinuț, dar nici într-un caz nu se punea problema de un număr atât de mare, sau de probleme severe de greutate.

Să fie lipsa sportului? Alimentația greșită? Mâncarea conservată sau cea în regim de fast food? Să fie sedentarismul acesta absolut, întreținut zilnic de mașina care îi duce pe copii până în fața școlii, dacă se poate până în bancă, fără să facă vreun efort? Poate absența de la orele de sport pe care apoi încercăm să le recuperăm la 30 de ani la sală să fie una dintre cauze?

Nu sunt aici să judec vreun stil de viață, și sunt convinsă că fiecare părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul său începând cu sănătatea. De fiecare dată când pot, încerc să împărtășesc cu voi lucrurile bune pe care le-am testat personal, și mă bucur să o fac din toată inima. Sper să vă ajute și să vă inspir cu obiceiuri pozitive ori produse de calitate pe care vi le recomand cu drag.

Săptămâna trecută am primit noul meniu LifeBox Kids lansat de curând. Am fost plăcut surprinsă de el. Vreau să vă spun că deși seamănă cu meniul conceput pentru adulți, meniurile Kids au fost concepute în colaborare cu un medic nutriționist, Anamaria Iulian, cunoscut la nivel național pentru nutriția în cazul copiilor.

E super să ai parte de o echipă de profesioniști care să gândească un mic dejun, un prânz și o cină în funcție de nevoile pe care le are un copil în creștere, astfel încât acest meniu să fie echilibrat dar sa fie atractiv și sănătos!

Pentru mine, și pentru toate mămicile ocupate sau prinse în agitația unei săptămâni, este o opțiune foarte bună de mese sănătoase, pe care le putem alege pentru micuți. Este ideal în zilele aglomerate, si mă scapă de veșnica întrebare : Azi ce să mai gătesc pentru Ezra?

Lifebox Kids poate fi comandat în 2 variante: Meniul de 1000 kcal pentru copii cu vârsta între 3 și 7 ani, ori meniul de 1500 de kcal pentru cei cu vârsta între 8 și 14 ani.

Printre preparate veți găsi diverse tipuri de pește, esențiale în aportul de Omega 3, carbohidrați de calitate precum quinoa, orez, hrișcă, spanac și brocoli integrat sub formă de brioșe, budinci, supe creme sau deserturi cu puțin zahăr burt ori sirop de arțar. Preferatele lui Ezra din meniu au fost checul cu morcov și vișine și tarta cu ciocolată, pe care nu a vrut nicidecum să o împartă cu mine. Nu veți găsi prăjeli, mezeluri sau sosuri cumpărate. Totul este gătit ”on house”.

Pentru că nu toți copii sunt cei mai buni prieteni cu domnul brocoli, cutia LifeBox Kids vine într-o formă interactivă atât pe interior cât și la exterior. Meniul este alcătuit din trei mese si două gustări, în așa fel încât aportul de calorii și vitamine să fie corespunzător distribuit pe întreg parcusul unei zile.

Copii sănătoși trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți, ca eroii din basme și ne dorim ca ei să fie eroi în fiecare zi din viața lor.

Copiii de astăzi , eroii de mâine…

despre meniul Lifebox Kids și nu numai,

https://lifebox.ro/meniuri


No Comments Yet.

What do you think?