Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Gânduri Dulci de Crăciun

Posted on

Zece zile albe…

Atât au mai rămas din 2018, anul care se lasă încet încet uitat, printre raioanele de cumpărături și blocajele din trafic de la semafoare.

Timpul nu mai are constanța lui – cel puțin pe strada mea – dansează într-un ritm când de vals când de tango, fără control. Mi-am dorit pentru Ezra, o zi, în care să nu respectăm nimic din programul nostru și am ales să facem un Pre-Christmas Day în care să lasăm rutina deoparte, si împreună cu el,  să ne prefacem că e ziua de Crăciun. Am pregătit un loc lângă brad,  am luat cozonaci, ne-am gătit, și am adus și cățeii de la bunici în vizită pe post de oaspeți.

Nu ne-au ieșit planurile exact cum ne-am propus, dar s-a întâmplat în felul următor: ne-am jucat, am împachetat un cadou pe care l-am deschis în 10 min, ne-am indulcit cu cozonac vegan de la Dorbob, am râs mai mult ca la Crăciun, și am încercat să facem o poză civilizată de grup. Ultima parte a fost o provocare … După ce au plecat “invitații”, mi-am dat seama că  de multe ori,

ne facem multe planuri, crezând că ne putem face singuri propriul viitor, însă ceea ce va urma este o surpriză pentru  noi toți, precum cadoul de sub brad al unui puști de 5 ani…

Un lucru e cert: dorințele se împlinesc, și spiritul Crăciunului rămâne același în 2018 ca și în 1920 și va fi asemeni și la anul. Așa că, deconectați-vă! Bucurați-vă de tot ceea ce aveți! Fiți buni cu cei de lângă voi! Zâmbiți mai des și nu uitați că sunteți iubiți!

Cel mai frumos mod de a sărbători Crăciunul e alături de cei dragi, cu bunătăți și tradiții, cu cozonaci sau curcan, cu brad artificial sau natural, sau fără niciun brad… acasă sau la prieteni, în aeroport pe facetime la 3000 km distanță ori la cabană în munți fără wifi.

Ce mai contează, atâta timp cât ne face fericiți?

Acum sunt cu laptopul în brațe, ascult Shostakovich, Waltz no 2 si vă spun sincer că am de gând să termin de scris, să iau un cozonac cu mac și să merg până la bunici,  să nu mă prindă Moșul pe acasă…

Vă las link cu produsele DorbobBakery si cu o poveste animată de pe Netflix pe care trebuie să o vedeți de Crăciun, din care am aflat că:

“That is what families do, they shelter each other from the strom, they bring joy if there is sadness, warmth where there is none.”


https://www.dorbob.ro/

https://www.netflix.com/ro-en/title/80230507

No Comments Yet.

What do you think?