Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Favoritele Sezonului: Pistachio & Pantalonii Slouchy

Posted on

Săptămâniile trecute făcusem pe instagram un video, cu ce mi-am achizitionat nou în garderobă pentru toamnă, dar și despre croiurile care îmi plac, plus cromatica pe care vreau să o văd până în noiembrie pe mine. Cumva îmi doresc să văd ceva mai simplu, clasic, în culori derivate și nuanțe desaturate.

Chiar dacă căldura încă mai persistă, aștept cu nerăbdare să port un trench-ul Tommy sau noul palton tip maro pe care l-am achiziționat recent din zara.

Pantalonii din denim cu croi lejer de tip baggy sau slouchy sunt de departe preferații mei toamna asta. Am deja varianta pe gri deschis și pe nude, rămâne să mai caut o pereche bleu și setul e complet. Îi consider foarte versatili, ușor de accesorizat și de integrat în aproape orice outfit, fie el de zi, ori de seară.

Noua dragoste în ce privește nuanța acestui sezon este în cazul meu : Pistachio. Îmi place alături de alb, crem, nude sau gri, astfel încât pot să îl văd în fiecare zi integrat pe undeva pe mine. Un top sau body este cel mai practic, și ușor de folosit. Suficient cât să înveselească cromatica outfitului, vă recomand cu drag să vă căutați unul dacă nu aveți. Mi-aș dori un trench, hoodie sau pulover pistachio dar nu am văzut, iar dacă aflați vreunul, vă rog da-ți-mi de știre.

Până una alta, mai jos aveți câteva poze cu un look fresh pentru jumătatea lui septembrie…

Va las că am treabă și m-a luat o durere de cap îngrozitoare care mă face să tastez pe aici: advil advil advil :)))))

No Comments Yet.

What do you think?