Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Essentials in Our Dressing

Posted on

Îmi amintesc și acum după-masa aceea de marți în care m-a sunat Denisa și mi-a povestit la telefon ideea de colabora pe partea de imagine, la lansarea unei prime colecții restrânse de piese – nu foarte multe, dar cu foarte mult ego. Vorbea de piese lucrate manual, în mare parte cu detalii fabuloase, și în timp ce auzeam pe fir de franjuri, pene sau lanțuri, în mintea mea se derula deja pe fast-forward imagini spectaculoase văzute pe pinterest cu pictorialele ce conțin piese extravagante de streetstyle.

Știam doar din telefon despre ce este vorba, și eram foarte nerăbdătoare să văd piesele pe care urma să le pozăm, deoarece știam și locațiile în care urmează să mergem la poze și îmi făcuse în minte câteva ideei cool de posing.

Atunci când le-am văzut, mi-am spus ‘Ok, acestea sunt mult mai mult decat îmi imaginasem eu. Sunt prea cool să nu porți așa ceva! Mă vedeam cu ele la petreceri, la evenimente și dacă mă gândesc bine, cînd am pozat primul produs (o jacheta din denim) gândul meu a fost necontenit la Untold & Electric, la vara mult așteptată și la prietenii mei dragi alături.

În momentul în care le-am purtat m-am simțit fantastic încât m-am regăsit în totalitate în acest concept, probabil că se vede și în pozele de mai jos.

E ceva ce nu porți toata ziua și în același timp e de nelipsit – sau mai bine zis – esențial în dressing,  dacă dorești ca peste tot unde mergi să fii o apariție care să nu treacă neobservată.


Hugs,

Alle

Links to see more Essentials Clothing

facebook

www.instagram.com/essentials_clothing

No Comments Yet.

What do you think?