Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Din Categoria Pieselor fără Vârstă: Sacoul în Carouri

Nimic nu mă încântă mai tare decât un outfit lejer și relaxant, în timpul unei zile. Și când spun lejer, nu mă gândesc la pantaloni sport sau hoodie, ci la un look fresh alcătuit din piese clasice, fără vârstă, din care poți oricând să creezi un look modern și autentic.

Sacoul in carouri este una din piesele vestimentare pe care le-am avut în garderobă și la vremea când eram în gimnaziu precum și atunci când începeam facultatea. Acesta încă se regăsește în dressingul meu, în mai multe variante de culori. Oricare ar fi originea lui, retro sau actual, împrumutat din dulapul iubitului sau ales dintr-o colecție nouă, întotdeauna merită investiția într-un astfel de articol de îmbrăcăminte, care nu are vârstă și desigur e util în orice perioada din an.

L-am luat în cel mai simplu mod, peste un tricou supradimensionat din bumbac, o fustă din denim, și am adăugat o pereche de cizme din piele întoarsă cu toc mediu. Pe principiul less is more, am pus două, trei lanțuri foarte subțiri la gât, brățara de la Mosselle, ceasul nelipsit, și gata outfitul.

Vă spun, puneți-vă ochii pe piesele clasice, în special pe cele în culori neutre care să scoată în evidență trăsăturile chipului si ale siluetei, și nu uitați :

#keepitsimple

https://www.lilyhair.com/collections/monofilament-wigs


Port:

sacoul în carouri Prom Gown from jojobride

https://www2.hm.com/ro_ro/index.htmlNo Comments Yet.

What do you think?