Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Daily Outfit: Skirts vs Trousers

Posted on

Încep prin a vă spune cum stau lucrurile.

Teoretic: Am ieșit din oraș mai mult pentru o plimbare, relaxare și eventual să facem și două, trei poze…

Practic: am ajuns să pozez două outfituri și să fac o nouă postare pe blog.

Teoretic destinația noastră stabilită concret acasă, era undeva la aproximativ 70 km distanță de oraș… Practic am parcurs maxim 15 din ei, pentru că am deviat de la plan, și ne -am oprit ”nițel” pentru o poză la Kings Land Country Club. Desigur, am terminat cu poza la șapte seara, așa că, nu s-a mai pus problema unde să mergem mai departe, că ne aștepta deja Ezra acasă.

Cam așa stau lucrurile la noi. Sau mai bine zis la mine. Planurile de acasă, devin de nerecunoscut în târg.

Știți faza aceea când toate se potrivesc de minune: vremea e perfectă, outfitul impecabil, părul stă așa cum trebuie, chiar si machiajul este din aceeași poveste, copilul e la bunici (deja am încă o condiție de îndeplinit), ai cu cine să ieși la poze, locația nu e saturată de oameni… și tu, stai în casă liniștită? No no no my friend, poate la 80 de ani, dar acum Nu.

Ideea e una simplă:

#1 era prea frumos afară ca să rămân înăuntru

#2 îmi cumpărasem înainte cu o zi tricoul pullandbear cu cornflakes & îmi doream mult să îl port

#3 am găsit un loc mult prea pozabil

#4 am avut în mașină o fustă și ciocatele noi din zara (în mașină am o plasă imensă de alte haine)

#5 și daaaa recunosc, am avut cu cine lucra bine de tot – haha

La Kings Land Country Club am tot fost, de pe vremea când făceam cursurile de echitație pe care le-am întrerupt când am rămas însărcinată. Cumva, îmi era teamă să nu cad de pe cal sau să mă lovesc în zona abdominală. Am fost tristă când abandonasem, pentru că era chiar în perioada în care stăpâneam trapul săltat și schimbasem pe galop antrenamentele. Instructorul tot îmi spunea să fiu mai hotarâtă deasupra frizianului meu, să mă impun și să il lovesc cu piciorul să pornim la trap. Mie îmi era o milă de el, de nu era în stare calul să se miște de pe loc nici măcar un pas de șoricel. Apoi, încet am început să mă impun, am prins curaj și a devenit tot mai frumos și relaxant timpul petrecut la ora de curs. Încrederea în sine, stăpânirea fricii (de a cădea sau de a nu fi lovit) dar și ambiția, fac echipă bună în acest sport. Și caii… Doamne cât de frumoși erau… însă Ezra era mai important, astfel că am suspendat puțin partea aceasta. Acum că este și el prezent în viața mea, mă tot gândesc dacă nu ar fi frumos să revenim împreună pentru câteva ore la ei.

Ei, în perioada aceea, căsuțele unde am făcut noi pozele nu erau, și cum terenul de golf e în partea opusă zonei destinată cailor, am fost plăcut surprinsă să văd cât de frumos s-au intergrat în decorul meu, câteva construcții simple, cu multă sticlă, de efect maxim.

Vă propun așadar două variante de outfit, în tonalitate cu vremea de afară. Și întrebarea mea este:

Fusta sau pantalonul?

Voi pe care dintre aceste două piese o preferați toamna?

 

prima variantă- pantalon crem & bocanci & jakchetă kaki & pălărie -toate zara // tricou cu imprimeu pullandnear // pulover caramel h&m

a doua variantă- fustă albă cesare & pulover maro h&m & ciocate si pălărie zara

Love,

Alle

No Comments Yet.

What do you think?