Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Cum Purtăm Sacoul Bărbătesc

Posted on

Raportându-mă la prima imagine de mai jos, vreau să vă prezint starea de fapt în care ne aflăm.

Bolidul e al unei cunoștințe, câinele e al unei fete pe care nu am mai văzut-o în viața mea până în ziua pozei înainte cu 10 secunde, chiar și sacoul de pe mine (haha) nu îmi aparține pentru că este al lui Felipe. Nu mai spun că, fusta am găsit-o într-un vintage shop în Italia, și a avut o altă proprietară până recent.

Cum s-a ajuns aici? mă întreb și eu gura până la ceafă

Simplu. Totul a început de la o poză recentă cu un sacou în carouri al lui Linh Niller și obsesia mea veche pentru clasa aceasta de autoturism.

Ideea este că de multe ori vedem lucrurile altfel decât sunt, și trăim cu impresia greșită a unor concluzii neadevărate, pe care le tragem singuri dintr-o imagine sau un fapt. Să nu uităm că, felul în care vedem noi un lucru, în legatură cu o altă persoană, poate fi interpretat cu totul diferit, de mine sau de un altul. Din acest motiv, am și ținut să vă precizez toate detaliile de mai sus.

și până la urma întrebarea rămâne …cum purtăm sacoul lui Felipe, sacoul masculin?

Eu l-am integrat astăzi într-o ținută lejeră de oraș având la bază o fustă scurtă albă și o bustieră Calvin Klein. Am strâns sacoul în talie cu o curea subțire și am adăugat o pereche de converse pentru o notă și mai relaxantă. Desigur, trench-ul vine perfect pe final de iarnă atât în dressing cât și în cadru.

Dacă vi se pare incomod styling-ul făcut cu fusta scurtă, puteți opta pentru o pereche de pantaloni din denim mom fit pe gri, sau pentru un pantalon negru din alt material cu croi drept si pense în talie, iar bustiera înlocuiți-o cu un tricou simplu alb din bumbac gros.

Dacă în schimb vreți o notă mai elegantă, adaugați o pereche de pantaloni negri cu talie înaltă sau o rochie cu volane și o pereche de ciocate ori cizme mulate la baza gleznelor.

Acum, spuneți-mi sincer,

Să păstrez sacoul ? Dar Ghelic-ul ?

Love,

Alle


port:

încāltāminte converse

sacou h&m

bustierā Calvin Klein

trench Mansson

 

No Comments Yet.

What do you think?