Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ce Facem în Luna Martie

Posted on

Nu știu cum sunteți voi, dar mie luna martie, îmi dă de fiecare dată, o doză de energie și mă duce cu gîndul la planuri de vacanță, experiențe noi sau dorința de a învăța cât mai multe. Un val de pozitivism și forță de muncă se așterne odată cu încălzirea vremii iar efectul florilor și a cadourilor din această perioadă ne face să ne bucurăm mai mult de tot cea ce ne înconjoară. Desigur, martie vine și cu schimbări,  astfel că, am făcut o listă scurtă cu ideile mele pentru primăvară. Here we go!

10 idei simpatice de aplicat în luna martie

#1 Redecorat

Este momentul potrivit, pentru ca atmosfera de primăvară să se vadă și în casă la noi. Se apropie sărbătorile pascale, ziua e tot mai lungă, soarele își face simțită prezența și desigur putem aduce un decor nou în apartament. Chiar dacă nu ai de gând să investești foarte mult, poți opta pentru o culoare nouă, una – două piese de mobilier noi, sau poți rearanja mobilierul din încăpere și opta pentru a schimba doar o parte din decorațiuni. De multe ori, câteva perne decorative, două, trei flori și o piesă nouă de mobilier sunt suficiente pentru a te simți ca și când te muți într-un loc nou. Rustiq Design vine cu câteva idei geniale de măsuțe din lemn natural care, pe mine m-au pus deja în febra redecoratului.

#2 Plimbări mai lungi

Gata cu paltoanele grele, lâna și fularele din tricot în care ne-am ascuns toată iarna. De acum înainte, trench-ul mult iubit prinde teren și balerinii se înghesuie la rând așteptând să fie purtate. Câte o plimbare în timp ce îți rezolvi problemele sau parcarea mașinii într-un loc mai îndepartat, va fi un avantaj să te poți bucura de primăvară.

#3 Sport și voie bună

Cât ai zice 1,2,3 și vara e aici. Scăpăm de rândurile de haine și ne pregătim de rochii și fuste vaporoase. Știm că, un corp frumos se lucrează tot anul, dar dacă încă nu ai reușit să treci pe la sală, atunci e momentul sa te gândești la asta. Poți ieși deja cu bicicleta, la alergat sau să optezi pentru fitness în aer liber.

#4 Detox

Ce ar fi sportul fără o alimentație sănătoasă? Organsimul are nevoie de câte o pauză și de curățare la un interval de timp, așa că, este una din cele mai optime perioade, de a te pregăti de noul an cu un detox. Smootie all day long!

#5 Un nou serial, o carte nouă, un nou vibe

Chiar dacă ziua e mai lungă și vremea mai bună, avem și noi momente, în care, tot ce ne dorim este patul nostru,  pijamale din mătase, ceva dulce și un serial nou sau o carte bună în brațe. Nu ne rămâne altceva de făcut decât să ne lăsăm purtați de val în poveștile celor mai actuale seriale și cărți. Recent am văzut și eu câteva seriale, dintre care cel mai mult mi-a placut The Crown, iar cât despre cărți în trend Aviatorul de Evgheni Vodolazkin face impresie bună și abia aștept să o savurez.

#6  Planuri de vacanță

‘ What’s next? ‘ Cu siguranță și voi aveți o destinație targetată, pe care nu a-ți reușit încă să o cunoașteți. Un oraș, poate o țară sau un continent. E timpul să te hotărăști unde vrei să ajungi anul acesta, ce cultură să descoperi și ce oameni dorești să cunoști. eu una vreau sa ajung anul acesta,  in Lublijana, Sevillia si in Italia ca in fiecare an. Dar voi?

#7  Schimbarea de look

O nouă tunsoare, împletituri răvășite sau șuvițe în culori naturale sunt printre cele mai frumoase schimbări care ne reîmprospătează la început de an. Un machiaj diferit ori o nuanța nouă de ruj, de multe ori sunt suficiente atunci când vrem ceva nou. Noi fetele, suntem veșnic dornice de schimbare.

#8 Reoganizarea din dressing

Oh da! Avem nevoie din nou de spațiu, deși nu avem ce purta. In ideea de a crea un spațiu mai lejer hainelor din dressing, obișnuiesc să scot câteva din piesele de iarnă și să fac o selecție riguroasă și în privința a ce rămâne ori  pleacă la târg. Trebuie să recunosc, că întregul proces mă relaxează, iar un dressing mai aeristit e o sursă mai bună de inspirație.

#9 In căutarea costumului de baie perfect

Nu există an fără mare cum nu există mare fără un costum nou de baie. Sau mai multe. Prin urmare începe căutarea aceluia care să corespundă în toate privințele: culoare, formă, trend și unul care să se potrivească siluetei personale. Mărturisesc că nu sunt fidelă unui singur costum, ci sunt genul de persoană care are în bagajul de vacanță câte unul pentru fiecare zi,  potrivit cu locația si starea de spirit. Apropo, sunt nerăbdătoare să apară noua colecție  INFSD.

#10 Testând una sau două rețete noi de salată

Cu siguranță e sezonul legumelor și a verdețurilor, așa că e momentul să aducem puțină culoare și în bucătărie, optând pentru câteva rețete noi de salate. Sunt o mare fană a legumelor în toate variantele și cred că aș supraviețui lejer consumând pe termen lung mese preponderent alcătuite din legume.

 

#11 Tot în luna Martie putem alege și O ședință foto de tip matching outfits,

de ce nu?

 

Cât despre Ezra, el are alte planuri pentru luna martie. El vrea să învețe să picteze,  să se joace cu Dodo prin curte, și să înalțe un zmeu într-o zi cu soare.

… I like you, my little guitarist. You’re such an artist!

Love,

 Alle & Ez


photo credit: Alexandra Burtic

wearing

H&M The Rolling Stones T-shirts

No Comments Yet.

What do you think?