Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Când Poveștile Prind Viață

Posted on

Săptămâna aceasta am citit întâmplător un articol despre două mămici pasionate de cărți și literatură, care și-au pus pasiunea în aplicare și în luna decembrie a anului trecut, au deschis o librărie, un centru de activități, cu cărți pentru copiii de toate vârstele.

Ieri fiind prin oraș, am dat o fugă până la Cair Paravel să văd și eu cu ochii mei povestea.

Am fost atât de entuziasmată, (probabil ați văzut pe instastories) cu gândul la cât de mult îmi place cum se leagă povestea cu decorul și cu cărțile din local, încât am revenit cu Ezra în “Narnia”, să ne bucurăm de o după-masă lejeră de vineri.

Localul în sine este o poveste. Toate detaliile, pornind de la harta mondială a fanteziei de pe peretele de la intrare, cărțile și jucăriile care sunt absolut superbe, spațiul de joacă foarte comod și primitor, muzica din surdină,  simbolurile Narniei (castelul, cufărul, felinarul) regăsite atât de ingenios în fiecare încăpere,  fac din acesta, un tărâm de basm, și pentru cei mici și pentru cei mari.

Nu ne-am planificat nimic altceva decât o cafea cu lapte pentru mine, ceva dulce pentru Ezra și o expediție Luuungăăăăă printre rafturile cu cărți. Am păstrat o oră și pentru locul de joacă, și da, am luat acasă o rachetă pentru următoarele misiuni care se anunță.

Cu siguranță mi-ar plăcea să îmi retrăiesc copilăria, dar o fac deja de fiecare dată cand sunt cu Ezra.

Va îmbrățișez,

No Comments Yet.

What do you think?