Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Brownie cu Caramel

Posted on

Dacă din titlu v-ați gândit la vreo tartă, vă voi dezamăgi, pentru că e doar rețeta unei prietenii reușite…

Ne știm de aproape 15 ani și ne leagă o prietenie simplă dar numai bună de păstrat în timp.

Ce facem, ce nu facem, persoanele de lângă noi, cele cu care ne simțim bine, care ne fac să zâmbim si să ne purtăm natural, care sunt aproape de noi, și ne învață să uităm de timp într-un mod comfortabil sunt acelea cu care vrem să facem echipă. Știți ce zic?

De fiecare dată când mă vizitează acești ochi mari albaștri sunt maxim de încântată.

Pentru că de fiecare dată, domnișoara, îmi aduce o stare pozitivă de energie, de la Cluj, sau din online de la voi – habar nu am sursa – dar, mă face să râd non-stop; mai ales la poze. Suntem pe fun mood de cele mai multe ori. Paralel, admir seriozitatea și munca pe care o depune Sandra, în lumea online-ului, în proiectele ei, și mă inspiră creativitatea rapidă pe care a dobândit-o. E cum îmi place mie să spun: mereu cu un pas înainte.

Cănd ne vedem, luăm împreună micul dejun și cina, ne punem mintea la lucru, unim idei, scormonim amintiri sau pur și simplu facem ce ne vine în minte. Câteodată suntem limitate de vreme, dar avem soluții în tolbă. Haha

Prietenia noastră s-a sudat după press trip-ul din Turcia, de anul trecut, când am petrecut o săptămână întreagă împreună, alături de o echipă de oameni faini, de care sunt mândră că i-am cunoscut.

Nu degeaba zicala cine se aseamănă se adună. Uitați-vă în pozele de mai jos, vă rog.

Fără să vorbim înainte, ne-am îmbrăcat potrivit, și am făcut un fel de brownie cu topping de caramel cromatic care nu trebuia ratat nicidecum.

Fac si eu ochi mari de curiozitate, să citesc cum vă petreceti voi timpul cu prietenele voastre și să îmi spuneți care e rețeta unei prietenii de succes…

Eu știu doar atât; la noi e simplu: adaugi ingredientele de bază precum sinceritate, bunătate, și multă energie pozititvă,  pe care le mixezi împreună cu puțină carismă și creativitate pentru ca mai apoi să rezulte zâmbete, sprijin și amintiri pentru mult timp de acum înainte.

Zâmbiți  și înconjurați-vă de oameni faini!

 

show some kindness,

alle


eu port

teddy coat zara

tricou zara

pantaloni din denim mom fit bershka

bocanci din cauciuc bershka

ochelari stardivarius

 

No Comments Yet.

What do you think?