Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

5 Lucruri de Îndeplinit cu Cei Mici de Crăciun

Posted on

Se spune că extremele se atrag… și e adevărat. Cel puțin la noi în casă. Nu știu cum se face, dar mai toate obiectele sensibile ajung în brațele lui Ezra. Orice trece prin mâna lui, e pus la încercare. Desigur, la fel cum oamenii se schimbă în timp, la fel se întâmplă și cu lucrurile noastre, însă într-o schimbare mult mai bruscă, chiar în câteva secunde. Deodată, obiectele își schimbă forma, căpătând un aspect abstract și incomplet; iar pe măsură ce devin tot mai abstracte își pierd și utilitatea. Firește, artistul e Ezra. În altă ordine de idei, voiam să spun că, am împodobit bradul. De fapt brazii. Da, ați citit corect: brazii. Am făcut doi, în ideea în care, primul brad e un soi de test pre Christmas asemeni episodului pilot dintr-un serial, urmând ca, cel de-al doilea brad, să fie de fapt bradul oficial pregătit pentru sărbătoare. Acum, sunt sigură că v-am băgat în ceață, prin urmare, se lasă cu explicații în următoarele rânduri…

Totul a pornit de la clipurile funny de pe youtube, de la  primul Crăciun petrecut de familie împreună cu cel mic. Știți genul acela de video cu brazi împodobiți doar pe jumătate, sau momentele în care cel mic trage bradul pe el, când copii aruncă cu globuri prin curte, bagă beculețele de pe brad în gură sau mănâncă mărgelele decorative. În mintea mea deja se derulau câteva scene similare, astfel că, de teama reacției lui Ezra am decis, să împodobesc un brad de test. I know, crazy women…. și veți spune că am luat-o razna. Adică, mi-e teamă de ce va face copilul cu bradul și eu împodobesc mai mulți brazi ?!

Dar surprinzător a funcționat. Bradul de test, am ales să îl păstrez într-o altă încăpere ( pentru că arăta foarte frumos și cu nici un chip nu mai voiam să îl desfac). A fost un test pentru mine mai mult decât pentru Ezra. Nu l-am mai văzut de mult atât de încântat precum momentul în care reușea să pună câte un glob în partea de jos a bradului. A fost foarte implicat și chiar m-a surprins cât de delicat se îngrijea, ca globurile să nu lipsească de pe nici o crenguță. Trebuie totuși să recunosc, că ne-a luat mai mult de o oră să îl împodobim împreună, dar a fost cel mai frumos. E prima dată când lucrăm în echipă și pentru că am reușit atât de multe, am scris mai jos câteva idei simple pe care le puteți face împreună cu copilașii voștri.

5 lucruri simple pe care să le faci de Crăciun împreună cu cei mici

1/ Împodobiți împreună bradul și casa.

2/ Pregătiți felicitări pentru bunici sau cei dragi.

3/ Decorați împreună un glob sau un îngheraș de hârtie.

4/ Gătiți împreună ceva dulce pentru Moșul.

5/ Scrieți dorințele voastre sau câteva gânduri pe hârtie, și așezațile într-un borcan lângă brad.

Nu uitați să purtați ceva festiv și șosete colorate!

Happy Holidays!

Alle


 

No Comments Yet.

What do you think?