Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

10 Super Idei de Weekend

Posted on

Vineri v-am întrebat pe instagram ce aș putea să fac în weekend în oraș sau prin împrejurimi, având în vedere că nu ne făcusem nici un program. Voi, mi- ați răspuns și am primit atât de faine idei încât le las și eu aici, pentru voi și cu scopul să vă fiu și eu de folos pe viitor.

Una dintre sugestiile pe care le-am primit și le-am pus în aplicare a fost să mergem să facem un traseu călare în pădure. Locația, pe care am ales-o e lângă Băile Felix, prin urmare nu am avut de parcurs un drum foarte lung, lucru care m-a făcut să aleg această activitate cu prioritate.

Ezra a fost prima dată călare (călăritul poneilor de-a lungul timpului nu îl luăm acum în considerare) și mărturisesc că am avut emoții ca el să aibă răbdarea necesară și să îi placă, dar vă asigur că el a fost cel mai fericit dintre noi. Vă recomand cu caldură dacă aveți copii peste 4-5 ani, să îi luați cu voi, le va plăcea cu siguranță! Între cai și copii se creează o conexiune aparte care se poate dezvolta și care îi învață pe aceștia cum funcționează încrederea în sine, sensibilitatea, comunicarea sau răbdarea.

Locația e atât de frumoasă, încât nu am putut să plec fără să fac câteva poze, și vă spun sincer, deși nu m-am pregătit de poze, am ales o pereche de jeansi slouchy cu o cămașă din in, în ton cu vremea de afară. Acum mă bate gândul serios să reiau cursurile de echitație.

Pentru mine a fost de vis. Aceea oră de plimbare călare mi-a reîncărcat toate bateriile și aș fi fost dispusă să plec pe cal acasă.

haha! pupici


No Comments Yet.

What do you think?