Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Adevaratii Supereroi nu au Pelerina

A trecut ceva timp de cand nu am mai postat un outfit, si avand in vedere ca am achizitionata aceasta minunata jacheta kaki inca de la sfarsitul iernii, am bucuria sa va fac cunostinta cu ea. Desi modelul ma duce cu gandul la o piesa destinata sezonului rece, jacheta e confectionata dintr-un material destul de subtire si moale, asezandu-se foarte lejer pe corp. Cred ca cel mai mult imi place detaliul din partea de jos a jachetei – acel pliu  “jucaus” -care nu pare sa aibe o legatura stilistica cu partea superioara ce se aseamana mai mult cu o uniforma militareasca. Acesta este farmecul ei: e si amuzanta dar si serioasa in acelasi timp, e si cuminte dar si rea, un fel de Frumoasa si Bestia, depinde de ce stare transmite persoana care o poarta.

Cand am probat prima oara jacheta kaki, mi-a zburat gandul la armata si la razboi, la disciplina dar si la eroi. Insa cand am vazut insa intreaga combinatie, am zis ca ma duce mai mult cu gandul la un film. Apoi mi-am amintit de un citat care spunea cam asa: “Not all superheroes wear capes.” 

Si e adevarat, de multe ori confudam adevaratii supereroi, cu cei care  poarta o “pelerina”. Supereroii sunt oameni, sunt oameni frumosi, sunt oamenii care si-au depasit limitele si au ales sa schimbe ceva in lume si sa lase in urma lor mai mult decat un nume. “A true hero isn’t measured bu the size of his strength, but by the strength of his heart.” 

Asa ca, va incurajez sa faceti mult bine, sa va bucurati de cei din jurul vostru si de viata, sa fiti razboinici pentru visele pe care le aveti, si sa deveniti eroi pentru cei din viata voastra. Eu am inceput sa lupt.  Si cum spunea George S. Patton, general din armata Satetor Unite:

Mai bine sa lupti pentru ceva decat sa traiesti pentru nimic.

https://www.addcolo.com/

Adevaratii supereroi nu au pelerina.

Va imbratisez,

Alle


Port:

pantaloni kaki Stefanel

top PullandBear

jacheta milk it vintage

botine decupate Poema

wigs addcolo

ceas Massimo Dutti

No Comments Yet.

What do you think?