Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

3 Locuri in Care Doresc sa Beau Cafeaua in 2017

Zilele trecute m-am gandit la planurile de vacanta pentru 2017,  am deschis repede o pagina web si am dat un search sa vad si eu care sunt cele mai hot destinatii de vacanta pentru anul acesta.

Iata ca nu a fost de ajuns, asa ca am hotarat sa ies din casa si sa savurez o cafea buna. Am ajuns la Cafe Frei si in timp ce ma chinuaim efectiv sa ma decid asupra unei cafele, mi-am dat seama ca ar fi mai multe locuri unde doresc sa imi beau cafeaua in acest an:

1 . “Le petit amour” – Provence

Cateva zile” pierdute ” pentru totdeauna intr-o poveste idilica… Atmosfera linistita si insorita plina de flori si de casute construite parca dupa un tipar,  o palarie din paie si o rochie alba din batist plimbandu-ma pe o bicicleta si admirand localnicii cu trasaturi fine, facand o singra oprire pentru un croissant de casa cred ca s-ar potrivi pentru inceput. Lanurile de lavanda sau peisaj de coasta, vita de vie si bucatarie minunata, iar stradutelele pavate si magazinele cu sapunuri naturale sunt doar cateva poze surprinse in plimbarea boema din Provence.

#cannesicecreamcoffee #monacococonutmilkfrappe #parisiancafeaulait

2. The “dolce” italian journey – Rome

Cine nu ar vrea sa se bucure macar de un espresso desavarsit servit la ora 12 pe fuga si o portie de paste cu busuioc pe o terasa romana? Copaci perfecti, istorie la fiecare pas, spirit artistic si multa senzualitate sunt doar inceputul unei escapade perfecte pentru toate anotimpurile in Roma.As I say, Rome you’re always in my way!

#romanespressomacchiato  #neapolitanelattemacchiato  #espressolimoncello

3.Paralel intre influente si perfect intre 2016 si 2018 – Santorini

Atat de diferit si atatea de descoperit ar fi despre Santorini din nou si din nou. Si de ce nu anul acesta? Combinatia perfecta dintre alb si albastru, mare si munte, desprins parca dintr-o pictura de la capatul pamantului, Santorini te poarta pe culmile ei stralucitoare ca si un artist in tablourile sale. Doamne ce dor imi e de tine!

Pana atunci putem savura cate o cafea din toate colturile lumii…

Pencil Edge veil

Voi aveti vreo destinatie favorita sau vreo locatie in care doriti sa beti o cafea buna anul acesta?


“I can’t expresso how much you bean to me!”
Kisses&Hugs,
Alle
photo: Dan Peret, Amazing Visuals
2 Responses
  • Bn
    06 . 04 . 2017

    Espresso *

  • Nelu
    13 . 04 . 2017

    Hei… Ce zici de… Coasta de Azur? Acolo ai multe locuri unde să bei o cafea… din Saint Tropez la Monaco, trecând prin Canes și Nisa

What do you think?